Vildtgullash - Henrik Bengtsson

Gå til indhold

Hoved menu

Vildtgullash

Opskrifter > Kød

Vildtgullash (Gullash Blom)
4 pers.
500 g af vildt (evt. skært oksekød)
3 gulerødder
3 kartofler
1 løg
2-3 fed hvidløg
4-6 hakkede tomater eller 1 dåse flåede tomater
2 spsk. olie
2 spsk. ketchup
2 spsk. æbleeddike
1-2 spsk. dijonsennep
3 dl. vand
Salt og peber
2 spsk. hakket persille

Tilberedning:
Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i små tern. Hvidløgene hakkes. Olien varmes op i en stegegryde. Kødet skæres i tern og brunes heri. Drysses med salt og peber. Kartofler, gulerødder, løg og hvidløg tilsættes og svitses med kødet. Øvrige ingredienser tilsættes, og retten simrer under låg i ca. 1-2 timer til kødet er mørt. Smages til og drysses med hakket persille før servering.

Vildkød kan købes hos Kalu.dk, Slagterhusgade 18. København (Kødbyen)

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu