Fyldte rødbeder - Henrik Bengtsson

Gå til indhold

Hoved menu

Fyldte rødbeder

Opskrifter > Tilbehør

Fyldte rødbeder (Betabeles rellenos)
4 pers.
4 mellemstore rødbeder
2 spsk. finthakket løg
2 spsk. hakket persille
1 dl yoghurt naturel
100 g flødeost naturel (fx Philadelphia)
Salt og peber
Pynt:
Hakket persille eller koriander

Tilberedning:
Rødbederne koges I vand tilsat lidt salt, indtil der er næsten møre (ca. 30 min). Skrællen gnides af, når de er let afkølede. De deles på langs, og frugtkødet skrabes forsigtigt ud med en ske. Rødbedernes indmad hakkes, blandes med de øvrige ingredienser og smages til med peber. Massen fyldes i de udhulede rødbeder. Rødbederne serveres kolde. Pyntes med friskhakket persille eller koriander

(Samme opskrift kan anvendes med kartofler)

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu