Kalvekød med tunsauce - Henrik Bengtsson

Gå til indhold

Hoved menu

Kalvekød med tunsauce

Opskrifter > Frokostretter

(Vitello et tunnato)
1 kg kalveinderlår
½ løg
½ gulerod
1 skive selleri
½ laurbærblad
Til saucen:
300 g tunfisk 1 vand/olie
3 hårdkogte æg
80 g ansjoser
Saft af 2 citroner
Ca.1/4 – 1/2 dl olivenolie
50 g kapers i eddike

Ombind kødet med sejlgarn. Kog vandet med de ituskårne grøntsager. Læg kødet i, og kog det i 1/2 time. Lad det stå og blive koldt i suppen. Lad det dryppe af, pak det ind i pergament eller folie og læg det i køleskabet. Læg tunfisken i citronsaften i 1 time. Lad tunfisk, ansjoser, hårdkogte æg gå igennem en fin si (eller elektrisk blender), kom salt i, og fortynd med olien. Skær det kogte kalvekød i skiver, anret det på et fad, og læg tunfiskesaucen over. Server det med kapers til.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu