Salat med hokaidogræskar - Henrik Bengtsson

Gå til indhold

Hoved menu

Salat med hokaidogræskar

Opskrifter > Salat

Salat med græskar og chilidressing
Ingredienser:
1 økologisk hokaido-græskar (så behøver man ikke at skrælle det)
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
6 forårsløg
2 røde (snack)peberfrugter
Evt. frisk koriander/persille
Chilidressing:
1 tsk chiliflager/pulver
1 dl olivenolie
½ dl. Balsamicoeddike
Salt og peber

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Halver græskaret, fjern kernerne og skær græskarkødet i 2-3 mm tykke skiver. Kom skiverne i en plasticpose sammen med olivenolie og salt og peber. Ryst posen godt og læg derefter græskarskiverne i ét lag på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i 25-30 min. Lad dem afkøle. Rens forårsløg og peberfrugter, og skær dem i mindre stykker. Bland dressingen og bland det hele sammen. Pynt evt. med koriander/persille

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu