Honningmarineret laks - Henrik Bengtsson

Gå til indhold

Hoved menu

Honningmarineret laks

Opskrifter > Fisk

2 personer
Ingredienser:
2 laksesteaks
1 spsk. honning
1 spsk. soja
1 spsk. rapsolie (ikke olivenolie)
saft ½ lime
1 rødløg
1 fed hvidløg
peber
250 g grønne asparges
150 g fuldkorn pastapenne

Fremgangsmåde:
Rør honning, soja, limesaft, olie og peber sammen i et ildfast fad. Hak rødløg og hvidløg og kom dem i marinaden. Læg laksen i marinaden. Dæk med film og stil fadet i køleskab. Lad laksen marinere i 3-4 timer / natten over. Husk at vende laksesteakene et par gange. Jo længere tid laksen marinere, des mere intens smag.
Tænd ovnen på 225 grader. Når ovnen har den rette temperatur bages laksen i 15 min.
Kog pastaen, som det anbefales på emballagen. Bræk det nederste af aspargesene fra og kog dem møre i letsaltet vand i 1-2 min.
Server laksen og saucen med pasta og asparges.


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu