Hoved menu
(4 pers.)
400-
1 aubergine
1 courgette
2 rødløg i både
1 1/2 spsk Italiana olivenolie
8 fed hvidløg
2 tsk Sel de vie provencekrydderi
2 dl hønsebouillon
1 spsk tomatkoncentrat
1 tsk salt, peber
3 tomater i skiver
Tilbehør: 1 kg kartofler og 200 g godt hvedebrod f.eks. filone.
Aubergine og courgette skæres i tynde skiver. Svitses i olie sammen med løg i en gryde. Hvidløg, krydderi, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 15 min. Tomater vendes forsigtigt i. Kommes i et fad. Fisken skæres i 4 cm brede stykker og lægges oven på grønsagerne. Dryppes med lidt olivenolie. Drysses med lidt salt. Stilles i ovnen ca. 15 min. Ved 200° pa midterste ovnribbe til fisken er mør. Fisken kan også steges pa en pande og grønsagsblandingen serveres til.
Tips: Man kan lægge 200 g kogte pastaskruer i bunden at fadet i stedet for at servere kartofler til.